Mijn Huurdistrict
Uw zoekresultaten

Hoe werkt het

Iedereen wil leuk wonen! Maar zoveel mensen, zoveel wensen. De een houdt van de stedelijke drukte, de ander verkiest de rust buiten de stad. Sommigen zijn bereid de hoofdprijs te betalen, velen houden het liever bescheiden. Waar of hoe je ook wilt wonen, het vinden van de perfecte huurwoning is nooit eenvoudig. Daarom zet Huurdistrict het aanbod voor jou helder op een rij.

Op Huurdistrict .nl vind je het aanbod van meerdere huurwoningwebsites. Daardoor hoef je dus niet meer op een heleboel verschillende website te zoeken. Wij hebben het dus al een stuk eenvoudiger gemaakt. Voer op de homepage in aan welke voorwaarden jouw ideale woning moet voldoen en je krijgt razendsnel een overzicht met passende woningen. Zie je een kamer, studio, appartement of woonhuis naar jouw wens, dan zie je bij de advertentie vermeld staan op welke website je deze woning kunt vinden.

 

Huurdistrict Alert

 Vind je het allemaal nog steeds te veel gedoe of heb je helemaal geen tijd om uitgebreid te zoeken? Geen paniek! Stel dan heel eenvoudig een Alert in. Je ontvangt dan automatisch een email zodra woonruimte beschikbaar komt dat voldoet aan jouw wensen.

Om een Alert in te kunnen stellen, dien je gratis een account aan te maken, zodat bij ons bekend is waar de mail met woningen naartoe gestuurd kan worden. Je kunt een gratis account aanmaken met jouw mailadres of Facebook-profiel. Let op: als je inlogt met je Facebook-profiel worden de mails verstuurd naar het mailadres dat hoort bij jouw Facebook-profiel.

Zodra je bent ingelogd en op de homepage een zoekopdracht invoert, krijg je een lijst met resultaten. Staat jouw ideale woonruimte nog niet tussen de resultaten, maak dan een Alert aan door de zoekopdracht op te slaan. Je kunt de zoekopdracht een naam geven en vervolgens klikken op ‘opslaan’. De Alert is dan ingesteld. Je ontvangt een mail zodra nieuwe woonruimtes voldoen aan de zoekopdracht die je hebt opgeslagen.

Huurdistrict biedt zelf dus geen woningen aan, maar is een gratis dienst die het vinden van een woonruimte een stuk makkelijk maakt. Voor vragen over een woning, moeten we je daarom doorverwijzen naar de website waar de woning wordt aangeboden. Bij iedere woning op Huurdistrict staat een link naar de website die de woning aanbiedt.

We wensen je veel succes en gemak bij het vinden van jouw ideale woonruimte!

  • Reset Wachtwoord

  • Verfijn je zoekopdracht

    € 0 tot € 3.000